Nieuws

Rrrollend Live 25/8/2019

Helaas hebben we slecht nieuws over het optreden van Barry Hay's Flying V Formation dat zaterdag 25 aug. a.s. plaats zou vinden in Leiden: de organisatie van Rrrollend Live heeft op het laatste moment besloten de datum van het evenement waar de band zou optreden, te verzetten naar 21 september a.s. In verband met andere verplichtingen van Barry Hay en de bandleden van Flying V Formation, kan de band tot hun enorme spijt niet optreden tijdens Rrrollend Live op 21 september 2019. Zéér spijtig, want Barry & de band keken erg uit om in Leiden op te treden.

Clubtour

De clubtour in het najaar van 2016 smaakte naar meer! Dus zal Barry Hay's Flying V Formation in maart 2018 wederom een clubtour door het land doen.

Kerstsingle

Op 8 december is een speciale versie van het nummer ‘Be my Baby’ verschenen, welke de frontman van de Haagse rockband Golden Earring opnam met zijn Flying V Formation. Naast de gewone versie van het nummer staat er ook een speciale ‘christmas version’ op de single.

Barry Hay in Ilse's Veranda

Barry Hay reist af naar het Amerikaanse Nashville als gast in Ilse’s Veranda. In het nieuwe AVROTROS-programma, dat vanaf donderdag 7 september te zien is op NPO 1, ontvangt Ilse DeLange wekelijks een bekende Nederlandse artiest op haar veranda in de geboortestad van de countrymuziek. Naast Barry Hay gaan ook Guus Meeuwis, Marc-Marie Huijbregts, Douwe Bob, Ellen ten Damme en Kenny B samen met Ilse op ontdekkingsreis door Nashville, aan de hand van een countrynummer dat diepe indruk heeft gemaakt op de artiest.
 

Tour zit erop!

De clubtour zit erop, het was te gek! Check de Facebookpagina voor foto's en filmpjes.

We hopen jullie volgend jaar weer te zien tijdens 1 van onze shows.. wie weet in de herhaling met een nieuwe clubtour en anders tijdens 1 van onze festivalshows!

Liefs,
Barry, Jan, Pablo, Daim & Huub

Clubtour Flying V!

Afgelopen 13 mei kwam dan eindelijk het debuutalbum van Barry Hay's Flying V uit. De recensies op het album zijn lovend en het kwam dan ook niet voor niets binnen op #1 in de Vinyl50 en op #7 in de Album Top100! De band liet al een en ander horen bij GIEL, Humberto Tans RTL Late Night, Radio Veronica’s Rinkeldekinkel en Countdown Café.

Album is uit!!

Het album van Barry Hay's Flying V Formation is vanaf vandaag dan eindelijk verkrijgbaar! Vanavond is de band te gast bij RTL Late Night. Check alle ins en outs rond het album hier

Recensies album:

Velvet luistersessie & signeren @ Paagman

Zaterdag 14 mei a.s. is Barry Hay om 15:00 te gast bij Paagman Velvet vestiging Fred. te Den Haag. Naar aanleiding van het debuutalbum van zijn Flying V Formation zal er een luistersessie plaatsvinden waarin hij ook geïnterviewd zal worden door Menno Pot. Aansluitend zal hij signeren - See more at: http://www.paagman.nl/barryhay.html
 
Wat: Barry Hay Velvet luistersessie en signeren
Wanneer: Zaterdag 14 mei 2016 15:00 uur

Barry Hay's Flying V Formation komt met debuutalbum!

Vier jaar nadat Barry Hay besloot een nieuw project op te starten, is het op 13 mei dan zover: het debuutalbum van zijn Flying V Formation. Je zou kunnen zeggen dat het lang heeft geduurd, maar niets is minder waar als je weet dat deze formatie bestaat uit DeWolff-gitarist Pablo van de Poel en de succesvolle, jonge muzikanten Jan Rooymans, Daim de Rijke en Huub van Loon. Om maar te zwijgen over alle activiteiten van Barry Hay als voorman van Nederlands meest legendarische rockband Golden Earring. Een aantal nummers was er al en is sinds 2012 talloze malen live gespeeld.